Energie Prestatie Advies: efficiency door combinatie van berekeningen

Pronex wil Nederland verduurzamen. Dat gaat verder dan een Energie Prestatie Advies. Want we doen het op onze manier! Enthousiast en, gezond eigenwijs als we zijn, vanuit een toekomstbestendige visie. Met natuurlijk een doordacht, onderbouwd en compleet advies op basis van metingen. Pronex is dé onestopshop zijn voor opdrachtgevers die werk maken van duurzaam wonen. Voor nu en voor later.

“Overbodige investeringen voorkomen”

Marco Truin, initiatiefnemer van Pronex: “Ons advies is altijd onafhankelijk. Ons team onderzoekt, meet en geeft duurzaam advies. Vanuit oprechte betrokkenheid, ervaring en kennis. Verduurzamen en renoveren kan op verschillende manieren. En natuurlijk in meerdere stappen. Daar denken we graag in mee. Want door alle informatie te bundelen, kun je pas écht stappen maken. Dat begint met een EP-W- of EP-U advies. Bij steeds meer opdrachtgevers groeit het besef dat de combinatie met een luchtdichtheidsmeting en een warmteverliesberekening essentieel is. Want dan heb je het volledige, specifieke antwoord op de verduurzamingsopgave in elk project. Met als eindresultaat: de meest efficiënte manier van verduurzamen, in alle opzichten. Ook financieel. Want je investeert alleen in dat wat écht nodig is.”

Kortom, het Energie Prestatie Advies van Pronex is slechts het begin. Een goede basis voor een professionele, toekomstbestendige verduurzaming.

Meer weten over onze aanpak?